tomato

Mananca legume organice şi sucuri

Utile pentru legume

Atunci când castraveţi în creştere

Atunci când crescut material săditor castravete

Atunci când castraveţi în creştere în sere sau la adăpostul de film inginerie agricolă este aceeaşi ca şi atunci când cultivate în sol deschis. În acest caz, seminţe sau material săditor sunt aruncate mult mai devreme, la începutul lunii mai. Numai topping se desfăşoară pe principalele trage după biciul ajunge la partea de sus a tapiserie şi uşor cade jos.

Înainte de a semănat în seră şi cu efect de seră decontamina solul şi coloane. In toamna, după instalaţiile de eliminare a deşeurilor, sere produc solutie de inalbitor de manipulare (40 g de var pe 12 litri de apă timp de 2 ore, tulpina), iar în primăvara anului apa clocotita turnat peste pământ preparat cu permanganat de potasiu (3 g de mangan în 10 litri de apă).  În zilele cu soare în timpul perioadei de înflorire, de ventilaţie necesar şi accesul la sere pentru polenizarea mai bine de albine.

În efect de seră este foarte important modul de ventilaţie, dar proiectul afectează creşterea de castraveţi, deoarece sporeşte evaporare şi ia departe de dioxid de carbon.  Castraveţi necesită o putere mai mare cu dioxid de carbon la formarea accelerată de flori de sex feminin, astfel încât introducerea de castraveţi ecologice pentru sigur. Este util să se impună chiar plantele mullein, ci pentru ca el nu-l atingeţi.  Formarea a plantelor.

Structura a plantelor: tulpina principală atinge o lungime de 0,5 3 m, de la axils de muguri principal stem în creştere de ordinul întâi, de la axils de muguri în creştere lăstarii de ordinul al doilea, etc  Atunci când cultivate în adăposturi de film şi într-un castravete cu efect de seră să crească de preferinţă pe un spalier vertical până la 2 m şi se aplică ciupite. În hibrizi, prindeţi scape principal atunci când a dorastet la partea de sus a tapiserie.

Pinch ar trebui să fie de peste 2 m 3, după ultima foaie a fătului. Pentru a accelera plante joacă un rol important fructoase să nu fie ciupite de mai sus 4 frunze 5-a.  În grad înalt plante formă Bush după faza 6 din frunze 8-a. Şi toate florile, format în primele 02 martie sinusurilor, precum şi alergatori ar trebui să prischipnut la inceputul formarii lor.

Impusca Side în axils a următoarei 4 - 5 noduri prindeţi o frunza si o castravete. Astfel, un scrub bun, cu lăstari fertili de ordinul al doilea şi al treilea.  Castraveţi Garter Pdelayut alunecare nod dublu pentru a preveni deteriorarea biciul.  Foarte nedorite pentru castraveti fluctuaţiile de temperatură bruscă de zi cu zi.

Temperatura aerului noaptea de 12 ± 10 şi `zi normală există o creştere frunză activă în detrimentul fructoase. Consumului de fructe la o temperatură care nu umfla.  Prin reducerea temperaturii solului până la 12 15 sistem de rădăcină `isi pierde capacitatea de a absorbi apa si uscaciune fiziologic are loc, adică atunci când nu este apă în sol şi mecanismul de alimentare a frunzelor nu este de lucru. Acest lucru poate provoca deshidratare de frunze moarte şi a plantelor.  Aveti nevoie de unele de umiditate ridicată (70 90%) şi sol (60 50%).

Ai o irigare aspersor bun, atunci când în acelaşi timp, îmbunătăţeşte umiditate, şi solului şi a aerului. În cele mai fierbinţi zile, plantele au nevoie pentru a reîmprospăta aspersoare 04 mai litri de apă pe 1 km patrati. m. Temperatura aerului şi a apei ar trebui să fie aproape identic, în sere şi 20 22 `.  Cel mai bun moment de udare 12 şi 13 noiembrie pentru 15 ore. Podvyadanie frunze de semnal la udare.  Înainte de înflorire se toarnă în 2 până la 3 zile Poleyko o funcţionare. 25 m de apă ", întrucât primul ovarele cresc de udare.

De irigat face numai cu apă caldă. Apă rece a plantelor cauzele bolii rădăcină putrezi. Această boală poate apărea în vara ploioasa si rece. Ar trebui să fie uşor pentru a expune rădăcini şi le polenizeaza, şi partea de jos a tulpinii, cu un amestec de cenuşă, var hidratat si sulfat de cupru (6 kg de lemn de frasin 2 kg var + 1 cană de sulfat de cupru).

Apoi, se toarnă teren fertil plante proaspete.  Castraveţi nu tolerează udat la rădăcini: Pământul este distrus, radacinile devin goale. Ar trebui să fie udate de şanţuri puţin adânci, în partea de jos a tulpinilor presărat cu humus.  În primele două săptămâni după instalaţiile de germinare utilizare scăzut în nutrienţi. Maximă de absorbţie cade pe fazele de înflorire şi de fructe.

In primele 10 15 zile de la apariţia sa Alimentare cu azot a crescut, şi apoi înainte de înflorire fosfor, iar în a doua jumătate a vegetaţiei în perioada rodirea de azot-potasiu.  Mai bine hrăniţi, în seara, înainte şi după fertilizare ar trebui să se aplice de apă de irigaţii de lumină 3 - 4 litri de trimestrul I al anului. m. Pentru prima dată, să se înmoaie la suprafaţa solului, a doua oară pentru a spăla sărurile de plante care nu arde frunzele. După hrănirea şi adăparea un sol fertil plantă cu ţepi.

Atunci când crescut material săditor castravete

impact foarte bun de furaje ecologice soluţii mullein 1:8, 1:5 tulburelii, supleant păsări de curte sau gunoi de grajd 1:15 utile le combine cu Îngrăşăminte: 10 litri de apă 3 5 g de nitrat de amoniu, 10 g de superfosfat, 3, 5 g de sare de potasiu. Udarea la rata de 0,5 de tip 1 l de plante. Este recomandat pentru a pulveriza soluţie de sodă pitevots castravete (30 g păstăi na 10l).

Opţiuni sos: o dată în 10 zile la 10 de litri de apa 1 litru de grosime mullein, 20 g de uree, şi după înflorire pentru a adăuga o soluţie de 40 g de superfosfat şi kalimaga. Un litru este suficient pentru 2 centrale.  La începutul înfloririi şi într-un îngrăşământ organic lichid pot fi făcute Microfertilizatoare: 0,5 g de acid boric, 0,3 g de mangan, 0,2 g de sulfat de zinc în 10 litri de soluţie. Consumul de 0,5 L pe plantă.

Hotărând Pozitiv foliar, în special în caz de încălcare a regimului termic, atunci când livrarea de elemente nutritive minerale din sol este dificil. 10 litri de apă până la 2 g de sulfat de cupru, acid boric şi permanganat de potasiu. Pulverizat dimineata devreme sau seara, asiguraţi-vă că partea inferioară a frunzelor în cazul în care mai multe stomatele, soluţie absorbant.  Ce se întâmplă dacă puţin ale ovarelor  Necesar după recoltare castraveţi la pansament cu excremente de păsări şi de a reduce temperatura de la 18 "(în aer noapte un efect de seră).

Ce se întâmplă dacă ovarele sunt multe, dar nu de castravete  Pentru creşterea rapidă a mullein dressing castravete necesare. În declin pentru fertilizarea culturilor, într-o găleată de apă pentru a se dizolva un varf de cutit de uree şi de o mână de compost.  Atunci când uree îngrăşământ azotat oferi condiţii de repaus alimentar (50 g de uree la 10 litri de apă).  Cu un exces de azot, potasiu fosfor face de îngrăşăminte.

Soluţie Cupă pe 10 august găuri.

Related posts:
  1. Lagenariya
  2. Dovlecel

. lagenariya, varza, dovleac

© Copyright rosii.asert.info All Rights Reserved

Crestere legume s-au