tomato

Mananca legume organice şi sucuri

Utile pentru legume

Soiuri de ceapa dulce

Parfumat Bow utilizate pe scară largă ca produsele alimentare în Asia şi în Siberia, în cazul în care abundente creste in salbaticie. Ceapa dulce nu sunt foarte exigente, secetă, frig şi îngheţ. Numit astfel pentru ca florile miroase foarte bine, ea infloreste din iulie până la îngheţ.

Cepe dulci de plante de albine fine, rezultând într-o miere, mai ales tseleben şi nici un gust ceapa. Becuri sunt conice până la 4 cm şi un diametru de plante cm 2 are o perioadă de repaus vegetativ şi frunze groase o lungime de 30 cm şi o lăţime de 5-6 mm, care le-a creşte în mod constant, frunzele nu au grubeyut şi utilizate pentru produsele alimentare de până la inghet.

Frunze alimentar este tăiat din iulie până în septembrie, de 2-4 ori pe sezon, incepand cu varsta de doi ani, cel mai productiv de trei ani a plantelor. Plantaţie deţin de obicei 4-5 ani, apoi înlocuiţi. Se taie frunzele nu cheltui vsploshnuyu, şi abandonarea unui număr de săgeţi, care este plante frumoase şi utile. Pe plantaţii multianuale efectuate mobilizare profundă a solului şi foliar de îngrăşăminte organice sau minerale.

După tăierea frunzelor este util să se udare fertilizare cu polnymudobreniem, şi căderea de fosfor-potasiu îngrăşăminte pentru a îmbunătăţi timpul iernii.  Înmulţite prin seminţe, puieţi sau mai bine în împărţirea bulbi. Semintele au germinat în 24-45 de zile. Ceapa sunt plantate în conformitate cu schema de 20x10 cm, seminţele sunt semănate înainte de iarna sau primavara.

In primul an plantele dezvolta foarte incet  În medicină, oamenii din Orientul ceapa dulce este utilizat pentru tratarea bolilor de inimă, gastrită cronică, bronşită, neurastenie, ca stiptic, ca un antidot la muscaturile de sarpe si de insecte. Potrivit farmacologie moderne, el a diuretic coleretic, şi întăreşte efectul capilar, creste rezistenta la infectii.

Bow dulce poate fi folosit ca plantă ornamentală, florile sunt de un alb pur, cu o dungă verde sau gri-mov în mijlocul petale sunt adunate într-o minge de 100-150 de unitati. Înălţimea săgeţii ot25 la 60 cm  Această plantă este foarte rezistent şi teplotrebovatelnoe, rezistă la îngheţ la 45 de grade. Preferă un sol neutru, fără saturaţie.  Vitamine dulce ceapa si a plantelor medicinale. În ceapa de iarnă într-o recolta uscate sau sărate.  Ceapa dulce poate fi folosit pentru a forţa verde în timpul iernii.

Plante de 3-4 ani sunt transplantate într-o oală, adăpate, hrănite şi a plecat în sol deschis înainte de îngheţ, se aduce apoi în ghivece cameră cu o temperatură de 15-20 grade.  Seminţele pot fi achizitionate Ghenadi P. Anisimov, 634 024, Tomsk, ul. 5 Armatei, 29-33.  Soiuri de ceapă dulce.  Priori 9908474.  Inovatoare VNIISSOK.

Soiuri de ceapă în Registrul de stat privind dushistogovklyuchen Federaţia pentru parcele gradina, exploataţiile mici şi fermele mici хозяйств.Салатный.Среднеспелый. Perioada de la începutul regrowth înainte de viaţa economică a frunzelor 37 de zile. Frunzele sunt verzi, cu o floare uşoară, lungime 33.1 cm, o latime de 1 cm pe un fugar 8.9 frunze, cu o greutate 12.3 g.Vkus uşor picant, uşor de usturoi. Conţinutul de materie uscată 10,1-11,8%, 3,8-4,6% din zaharuri, vitamina C 78,3-95 mg%. Mărfii nu constituie becuri.

Capacitate, pe cut-off de 1,5 kg / m zasezon 2.4 kg / m Rezistenţa la ger clase vysokaya.Tsennost: randament ridicat, perioada lunga întoarce de produse, de înaltă-gust, rezistenţa la ger.  East 9908286.  Compania inovatoare NPF "PC", SRL "Intersemya." Sortvklyuchen în Registrul de stat al Federaţiei Ruse pentru parcele gradina, exploataţiile mici şi fermele mici hozyaystv.Salatny.

De mediu. Perioada de la începutul regrowth înainte de viaţa economică a 40-42 de zile, frunzele. Frunzele sunt verzi, cu o floare medie, lungime 46 cm, latime 1,2 cm

Pe de-o trage 5-6 frunze, cu o greutate 10.5 g.Vkus uşor picant, uşor de usturoi. Substanţa uscată conţinut de 9,3-9,7% 2,9-3,5% din zaharuri, vitamina C 57,2-61,5 mg%. Urozhaynostzasezon 4.3 kg / m Tăiaţi de la începutul al doilea an, un sezon reducere de 2-3 ori. Rezistenţa la ger clase vysokaya.Tsennost: randament ridicat, perioada lungă de produse recul rezistenta.  - O varietate de ceapa dulce este destinat utilizării pe verdeaţă. Planta are frunze 35-60 cm in lungime si latime de la 0,2 la 1-2 cm

Gustul a peninsulei, slabochesnochny. Frunzele nu cresc rapid si grubeyut. 2-3 Vintage plantă bienală în sezonul de tăiere este de 2-3 kg.  Picante 9908476.

VNIISSOK inovatoare. Sortvklyuchen în Registrul de stat al Federaţiei Ruse pentru parcele gradina, exploataţiile mici şi fermele mici хозяйств.Салатный.Среднеспелый. Perioada de la începutul regrowth înainte de viaţa economică a 39-41 de zile, frunzele. Frunzele sunt verzi, cu o floare uşoară, lungime 33.4 cm, latime 0,9 cm

Pe de-o trage 6 frunze, masa 10,3-12,3 g.Vkus uşor picant, uşor de usturoi. Conţinutul de materie uscată 10,1-11,8%, 4,1-4,9% din zaharuri, vitamina C 81,9-98,6 mg%. Becurile nu sunt tranzacţionabile pe obrazuet.Urozhaynost cut-off de 1,5 kg / m zasezon 2.7 kg / m

Iarna rezistenta este mare. Valoarea de soi: randament ridicat, perioada lunga întoarce de produse, de înaltă-aroma, rezistenţa la ger.

Related posts:
  1. Squash (dovleac ordinară)

. ceapa dulce, ardei iute, ceapa soiuri, pub

© Copyright rosii.asert.info All Rights Reserved

Crestere legume s-au