tomato

Mananca legume organice şi sucuri

Utile pentru legume

Zucchini este unic

Legume unice Zucchini

Taverna, practic, primul care vine la noi, dupa beriberi de primăvară şi se lasă multi neobservat: la urma urmei, dovlecel nu are culori luminoase, miros seducător şi aspectul apelantului.  Dar este unica datorita continutului ridicat de potasiu, magneziu, fosfor, şi  , Acizi organici şi a proteinelor. În ciuda faptului că această legumă este acelasi gust fantastic, este unul dintre produsele cele mai populare diete: de fapt, el a avut un nivel record de calorii!

În plus,  conţine substanţe a preveni obezitatea si blocheaza acumularea de colesterol în organism.  Zucchini se poate baza amenzii de salata verde, dar numai atunci când fructe mici, cu carnea verde delicat. În plină floare  folosind deja tratament termic de mai jos.  Zucchini Atunci când tratează boli ale tractului gastro-intestinal este foarte recomandat suc: datorită acţiunii sale uşoare pe mucoasa stomacului şi duodenului.

De suc conţine cantităţi semnificative de potasiu si cupru, ceea ce îl face un produs alimentar valoros pentru anemie, nervoase si boli de inima, hipertensiune arterială. Suc de la suc de fructe - foarte scăzut de calorii produs, de aceea este recomandat persoanelor care suferă de  .  Datorită faptului că de squash sunt vitaminele şi mineralele, usor de absorbit si nu va primi nici greutate in plus, nutriţioniştii recomandă ca acest fruct modest cu aspect pentru femeile gravide şi celor care alăptează.

Medicii recomanda insistent "mama care alăptează" utilizarea de zi cu zi a 650-700 g de legume, ci ca o regulă, ne este teamă să perturbe intestinele a copilului. Un pub ca nici un alt efect moale şi benefic asupra florei intestinale.  Squash masca creditate rezultate uimitoare in recuperarea de piele uscată.

Pentru a face acest lucru, fac o masca de carne: Cut prime dovlecel felii subţiri şi le-a pus pe fata si decolteu. Acoperiti cu o cârpă. După 20 de minute, este recomandat pentru a elimina şi se spală pielea cu apă minerală de squash.

Dar pentru gras şi squash Amestec de piele, din păcate, nu se potriveste.

Related posts:
  1. Beneficiile de dovlecei

. salata verde, dovlecei, o legumă

© Copyright rosii.asert.info All Rights Reserved

Crestere legume s-au